2008 m. balandžio 11 d., penktadienis

ShopoTerapija


Įspėjimas! Kas alergiškas parduotuvėms, tegul šio rašinuko neskaito.

Ši terapijos rūšis vieniems labai padeda, o kitiems daro labai neigiamą šalutinį poveikį. Aš (dideliam vyro liūdesiui) priklausau pirmajai žmonių kategorijai.

Vakar (po ilgo ir nuobodaus sėdėjimo tarp keturių sienų) pasitaikė galimybė visai dienai ištrūkti iš namų. Ant lapelio susirašiau visas lankytinas vietas (suprask tai parduotuvės :) ir nė nepusryčiavusi nuo ryto išskubėjau iš namų.

Pirmiausia nulėkiau i Thomas Philips (Šiaurės miestelyje). Ir neskubėdama, apžiūrinėdama kiekvieną prekę apėjau parduotuvę nuo iki. Ten įsigijau mažo formato pamper's servetėlių su dėžute ir traškių lazdelių su sezamais :)

Tada nuėjau į šalia esančią kažkokią gėlių/sodo priežiūros parduotuvę. Nieko nepirkau, tik ganiau akis :)

Pakeliui į kitą punktą užvažiavau į automobilių salonų valymo paslaugas teikiančią firmelę, kur žavūs jaunuoliai išsiurblino ir išvalė tikrą kiaulidę mūsų mašinoje :)

Kol valė automobilį aš apsilankiau dar vienoje netoliese esančioje sodo priežiūros parduotuvėje ir įsigijau labai mielų sudžiovintų gėlyčių, kurios yra vaakumuotos ir jas galima klijuoti kaip lipdukus (nežinau ar supratote ką parašiau :) Jas naudosiu scrapbookingui (foto koliažui).

Toliau pagal planą važiavau į sporto prekių išparduotuvę Žaliajame Parke (Š.miestelyje), bet ten ko reikia neradau.

Ta pačia proga apsilankiau Parke esančioje Effigy išparduotuvėje (nieko nepirkau),

kosmetikos prekių parduotuvėje (nupirkau Liepai mažų lipdukų nagų dekoravimui),

Vaikų mieste (nupirkau termolėkštutę Barborai ir pėdkelnes Liepai),

Rikyje (nupirkau dvi trumpom rankovėm "maikutes" Liepai),

Norfoje (nupirkau maisto produktų).

Kitas sąrašo punktelis buvo ArtManija (Pylimo gatvėje). Kadangi čia niekada nebuvau buvusi, tai gerokai sugaišau kol ją radau ir po to kol išvažiavau, nes kamščiai buvo nerealūs. Tokio tipo parduotuvėse man visada būna silpna nuo to gėrio, kuris ten yra ir baisiausiai turiu save tramdyti, kad visko nenusipirkčiau :) Taigi, ten pripirkau visokių mielų dalykėlių scrapbookingui ir dekupažui (kada nors parašysiu ir apie šiuos du stebuklingus žodžius :)

Vakarinis automobilių kamštis mane nunešė (t.y. beveik netyčia nuvažiavau :) iki Senukų (Ukmergės g.). Ten įsigijau dar kelias smulkmenas minėtam scrapbookingui ir dekupažui.

Sąrašėlyje apie lankytinas vietas buvo parašyta "batų parduotuvės", nes turiu misiją nupirkti guminius batus (ne vaikiškus). Bet mano "batarkės" buvo išsekusios ir nebeturėjau nei jėgų, nei laiko važinėti po batų parduotuves, tai nusprendžiau užsukti į Maximą (Ukmergės g.). Deja ten giminių batų neradau. Na, bet nupirkau laikrodį mūsų svetainei, kojnytes Liepai, du dangčius lėkštėms į mikrobangę ir dar kažką...

O savo ShopoTerapijos seansą pabaigiau Iki parduotuve, nes tik ten yra vyro užprašytas sterkas.

Taigi, namo grįžau apie 20 val. Buvau pavargusi, alkana, bet LABAI prasiblaškiusi nuo namų ir buities. Nors, tiesą pasakius, tai nėra tikra ShopoTerapija, nes išleidau per mažai pinigų. Kad pasijustų tikrasis šios terapijos poveikis, anot mano vyro, turi būti ne mažesnis nei 300 Lt. per valandą greitis :))

2 komentarai:

  1. Guminiu batu gali rasti JYSK'e beja labai neblogu ir linksmu;)
    O shopo terspija yra superinis dalykas,tik ne visada tam yra upo...as irgi kai tuom uzsiimu tai siaubiu visas pardes is eiles...reikia nereikia...ir be jokio sarasiuko...taip kad tu dar atlieki labai tvarkinga shopoterapija...beja...turetum ir sau ka nors nushopint...tada si terapija igauna tikraja prasme.Beja,man shopoterapija kol kas tai ir reiskia,nors...manau mes jau moterys (dauguma) tokios...einame save atpalaiduoti, o vaiksciodamos po pardes mastome apie tai, kad vyro kojines jau visai isplyso, gal reiktu nauju, gal jam triusikus naujus nupirkt...o apie save ar pagalvojame...Man tikra shopoterapija butu zinai kokia? Ogi valanda ar dvi grozio salone, po to moterisku rubu ir batu parduotuve ir tik jei liks laiko...vyro apatiniai. Deja tokia terepijai dar nesu uzaugusi...taip,manau,kad tam reikia uzaugti.Ir dar vienas bet..kad mano isivaizduojamai shopoterapijai tikrai prireiktu ne maziau kaip 300 lt per valanda islaidu;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Bet kaip būtų nuostabu, jei gydytojai išrašytų gydymą šopoterapija su nemažesniu nei 300 Lt per val greičiu :) Tada legaliai galėtum lakstyti po parduotuves ir leisti maloniai pinigus :D Ir svarbiausia, kad tai veiksminga ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin