2008 m. spalio 11 d., šeštadienis

Dievo laiškas Tau


Sveika, čia Dievas. Kol tu miegojai, parašiau tau laišką.
Štai dovanoju tau naują rytą. Ir noriu pasakyti, kad šiandien Aš už tave tvarkysiu visas tavo problemas. Tavo pagalbos Man neprireiks.
Taigi, geros dienos.

P.S. Ir atmink....

Jei gyvenimas pateiks tau tokią situaciją, su kuria negalėsi susitvarkyti, net nemėgink jos išspręsti pati viena. Atsargiai įdėk tai į TKTAD (tai, ką turi atlikti Dievas) dėžutę. Aš imsiuos to savo laiku. Visos situacijos bus išspręstos, tačiau Mano laiku, ne jūsų.

Jei jau tas sunkumas atidėtas į dėžutę, nebesilaikyk jo įsikabinusi, vis dar jaudindamasi ir nerimaudama dėl to. Verčiau susitelk ties nuostabiais dalykais, kurie vyksta tavo gyvenime šiuo metu.

Galbūt tu pamatysi, jog eilinį kartą įstrigai automobilių spūstyje. Nepulk į neviltį. Šiame pasaulyje yra tokių žmonių, kuriems vairavimas yra negirdėta ir nepasiekiama privilegija.

Galbūt tau bus nesėkminga diena darbe; pamąstyk apie žmogų, kuris jau ilgą laiką negali rasti jokio darbo.

Galbūt tu sielvartausi dėl nekaip susiklosčiusių santykių; pagalvok apie tokį asmenį, kuris niekad nėra patyręs ir nežino, ką reiškia mylėti ir būti mylimam.

Gal apims liūdesys dėl per greit prabėgusio savaitgalio; pagalvok apie motiną sunkiam skurde, kuri dirba dvylika valandų per dieną, septynias dienas per savaitę, kad išmaitintų savo vaikus.

Gali būti, kad tavo automobilis suges nelaiku ir ne vietoje, priversdamas tave tolokai paėjėti ieškant pagalbos. Pamąstyk apie paralyžiumi sergantįjį, kuris taip džiaugtųsi galimybe nueiti tą atstumą už tave.

Galbūt aptiksi naują žilstelėjusių plaukų sruogą, žvelgdama į veidrodį; pagalvok apie vėžiu sergančiąją, po chemoterapijos kurso, svajojančią turėti plaukus, kuriuos galėtų apžiūrinėti.

Gal pasijusi kada pasimetusi ir svarstanti, kas gi yra tas gyvenimas, klausianti savęs, koks tavo gyvenimo tikslas? Būk dėkinga. Yra tokių, kurie negyveno pakankamai ilgai, kad turėtų galimybę susimąstyt.

Gali paaiškėti, kad esi kitų žmonių nemokšiškumo, jų nuoskaudų ir kartėlio auka. Atmink – galėjo būti ir blogiau. Galėjai būti viena iš jų!

Tai tiek. O dabar – geros tau dienos.
Myliu tave.
Dievas

Foto iš thehomenews.ca

1 komentaras:

  1. labai patiko laiskas, bandziau rasti si laiska is ten kur paimta nes maniau gal laisvuju krikscioniu baznycia yra isverte ir i anglu kalba, deje neradau... butu smagu pasidalinti su draugais, deje nevisi supranta lietuviskai, o as nemokesiu isversti angliskai :(

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin