2008 m. spalio 1 d., trečiadienis

Jungtinis dienoraštis


Vakar daug kas nustebo perskaitęs ne mano rašytą pranešimą "Mano rytas". Jau kuris laikas kviečiu mamas ir tėčius prisijungti prie "mamadienio" rašymo. Kelios mamos į kvietimą atsiliepė :) Jų vardus galite matyti dešinėje po užrašu "Bendraautoriai". Tad vakar turėjome galimybę perskaityti bendraautorės Kukciaus įrašą :) Beje, visada po pranešimu yra parašyta, kas to pranešimo autorius.

Nors "mamadienį" pradėjau rašyti kaip savo asmeninį dienoraštį, bet dabar norėčiau, kad prie jo prisijungtų ir daugiau mamyčių, o gal ir tėvelių :) Ne dėl to, kad išsisėmiau ir neturiu apie ką rašyti, bet, kad nebūtų viskas vienpusiška. Skirtinga ir panaši patirtis praturtins mus.

Jei Jūs norite nors retkarčiais pasidalinti savo motinystės (tėvystės) išgyvenimais, pastebėjimais apie tarpusavio santykius, idėjomis užsiėmimams su vaikais ir pan., tai labai raginu prisijungti prie šio tinklaraščio. Parašykite man el. paštu klumpe@gmail.com ir aš atsiųsiu jums prisijungimo kvietimą.

Foto iš adoptivefamilies.com

2 komentarai:

  1. Labai smagu, kad randasi mamų, pajėgių rašyti bendrą dienoraštį!

    AtsakytiPanaikinti
  2. Laba diena, džiugu matyti tokį šaunų tinklaraštį. Norime pasiūlyti Jūsų dėmėsiui dar vieną tinklaraštį - Kūrybingų tėvų gildija - http://tevugildija.wordpress.com/ ir paprašyti įdėti jį į savo nuorodų sąrašą.
    Linkėjimai nuo gildijos komandos,

    Daiva

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin