2009 m. birželio 11 d., ketvirtadienis

Man patinka lapas


Nors automobilį vairuoju trylika metų, bet paskutinius pusantrų metų jį vairuoju su "lapo" ženklu. Kas nežinote, tai šis ženklas yra būtinas dviejų metų vairavimo "stažo" neturintiems vairuotojams (jis dabar yra vietoj ženklo "70"). Na, tiesiog taip susiklostė aplinkybės, kad vienas mūsų šeimos narys (jo vardas redakcijai žinomas :) ir yra tas vairuotojas "be stažo".

Pastebėjau, kad važiuodama su tuo ženklu leidžiu sau važiuoti "nemokšiškai" - lėčiau pajudėti iš sankryžos, per vėlai persirikiuoti iš vienos juostos į kitą ir pan. Bet netikėčiausia šioje situacijoje yra tai, kad "parkuojantis" ar "išsiparkuojant" labai dažnai atsiranda vyriškis, kuris būtinai padės tai padaryti. Pradžioje niekaip negalėjau suprasti, kodėl 10 metų niekas nekreipdavo dėmesio kaip statydavau automobilį, o dabar būtinai staiga iš niekur atsiranda geradaris, kuris šūkčiodamas ir mojuodamas rankomis man padeda :) Galvojau, kad tai dėl vaikų automobilyje ar dėl to, kad "moteris už vairo", bet vėliau supratau, kad tai būtent dėl to "lapo". Matyt vyrams neatlaiko nervai, kai pamato nepatyrusią vairuotoją moterį už nesmulkios mašinėlės (Renault Espace), o jei dar būnu su vaikais, tai kaip gi nepadėsi... :) Liepa iš kur nors grįžus tėčiui vis pasakoja, kad "geras dėdė mamai padėjo" :D Kaip ten be būtų, bet šis netikėtas reiškinys man visai patinka ;)

Foto iš acartwrightstudio.blogspot.com

2 komentarai:

  1. faktas, kad i klevo lapus atlaidziau ziurima :) net ir pati vairuodama dazniausiai "pateisinu" vairuotojo kelyje padarytas nesamones, jeigu jis su lipduku - jam praktika :D
    o pati as be lipduko vazineju jau (dar tik?) pora metu. per ta laika tik vienas vienintelis kartas buvo, kai vyriskis pagelbejo su automobilio ispraudimu i stovewjimo vieta. ir tai pries koki menesi! bet ten siaip buvo is draugiskumo, mat ruosiausi statytis, jis uzlindo, as islipau is automobilio ir papasakojau jam, kaip negrazu sitaip daryti, o jis, pasirodo gi, buvo visai malonus, atsiprase ir padejo padaryti taip, kad i paskutine vieta tilpome abu :)
    beje, tuo metu, kai as islipau pasakyti jam "geda peleda", jo moteriske buvo ryskiai uz ji piktesne ir pakeltu balsu man bande aiskinti "mes pirmi ta vieta pamatem" :D tai ypac prie tos moteriskes vyras pasirode visiskas gerietis su savo atsiprasymu ir pagalba. tai tiek :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Gal tada ir aš užsiklijuosiu:)))

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin