2008 m. rugpjūčio 16 d., šeštadienis

Kukurūzų labirintas


Vakar dalyvavome gimtadienyje, kuris vyko kukurūzų labirinte. Iš anksto nusipirkome spalvotų balionų ant ilgų virvelių -kad jei vaikai pasiklys labirinte, tai pagal išlindusius balionus bus lengviau rasti.

Į labirintą mūsų šeima (be Barboros) įėjome pirmieji. Paėję kokias 5 min netikėtai atsiradome vėl prie įėjimo :) Tad dabar pasukome į kitą pusę. Ir buvome teisūs - gan nesunkiai suradome išėjimą į kitą pusę. Pasidžiaugę sėkme pasukome atgal - dabar reikėjo rasti kelia atgal. Ir štai čia mūsų laukė netikėta staigmena.

Pakeliui atgal netikėtai iš kukurūzų iššoko dvi pabaisos: viena didelė, kita maža. Kaukdamos jos bėgo į mus. Liepa taip išsigando, kad nieko negalvodama puolė nuo jų bėgti. ...Ir bėgo taip greitai, kad aš vos galėjau ją pavyti. Labirinte daug posūkių, kukurūzai aukšti, todėl bijojau ją pamesti iš akių, kad ji viena nepasiklystų. O Liepa bėgo taip greitai, kad aš vos spėdavau pamatyti jos drabužių kampučius dingstančius už posūkių. Laimei ji be klaidų nubėgo tiesiai prie išėjimo :D Buvo baisiai išsigandusi ir verkė, o aš - beširdė motina, vos tvardžiau juoką :D Po truputį pradėjo grįžinėti visi draugai, o mano vyro vis nesimatė :) Praėjo nepilna valanda ir tik tada pasirodė vyras, užtikrintai pareikšdamas, kad ko gero apėjo visus akligatvius :D :D :D

Vėliau su draugais nusprendėm į labirintą eiti be vaikų. Šį kartą lenktyniavome kas greičiau pasieks kitą išėjimą. Buvo tikrai smagu :) Tikslą pasiekėm gana nesunkiai (vieni sunkiau, kiti lengviau), o štai atgal kelio ilgai negalėjom rasti. Ir šį kartą labirinte užstrigau aš :) Kai galų gale išlindau iš labirinto visi jau prie įėjimo stovėjo susidėję daiktus ir pasiruošę važiuoti namo :D Iš to supratau, kad tikrai ilgai užtrukau :)

Beje, kadangi vaikai buvo labai išsigandę pabaisos, tai pabaisa, norėdama įrodyti, kad ji bijo vaikų pasirodė kukurūzų pakrašty, kad vaikai galėtų ją apšaudyti iš vandens pistoletų ir visaip kaip ją gąsdinti. Rezultate pabaisa išsigandusi vaikų pabėgo ;)

Patarimai.

- Jei į labirintą eisite su mažais vaikais, tai perspėkite darbuotojus, kad jūsų negąsdintų pabaisa.

- Jei labirintą perėjote neįtikėtinai lengvai, tai pabandykite dar kartą, tik eikite kitu keliu - tikrai verta pasiklysti ;)

- Galite atsivežti užkandžių, pledą, kamuolį ir kt., nes šalia labirinto yra didelė pieva, kur galima linksmai praleisti laiką. Be to, šalia yra užeiga "Dvarkiemis", kur galėsite ir stipriau pavalgyti.

Video reportažas Delfyje.

2 komentarai:

  1. Dar yra vienas kukuruzu labirintas prie anyksciu. www.poilsisanyksciuose.lt

    AtsakytiPanaikinti
  2. Puikus straipsnelis! Atrodo, jog apsilankyti ten tikrai verta ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin