2008 m. rugpjūčio 1 d., penktadienis

Sirgti negalima!

Šiomis dienomis dariausi kai kuriuos tyrimus ir lankiausi pas sveikatos specialistus. Rezultate man buvo pasakyta, kad būtinai turiu vykti į sanatoriją (minimum dviem savaitėm) . Išgirdusi šį "verdiktą" ėmiau garsiai juoktis :) Net neįsivaizduoju kaip galėčiau palikti mažus vaikus, buitį ir važiuoti kažkur procedūrintis. Tikiu, kad sveikata tikrai pagerėtų, bet sąžinė tai mirtinai užgraužtų :)

Važiuojant namo juokas keitėsi į liūdesį. Apsvarsčius visas aplinkybes peršasi išvada, kad mamos neturi teisės sirgti. Prisiminiau drauges, kurios turi vaikų ir sugadintą sveikatą. Visos aimanuodamos kruta juda, bet neturi galimybės remontuoti sveikatos. Jos pavargusios, piktos, suirzusios... Juk logiškai pagalvojus vyrai turėtų būti suinteresuoti žmonų sveikatos atstatymu - linksma, energinga, laiminga žmona ir mama yra didžiausias palaiminimas šeimai.

Mielosios, juk namai per pora savaičių nesugrius be mūsų. O va kas bus, jei mes sugriūsim namuose? Tai gal man važiuoti į tą sanatoriją... :D

9 komentarai:

  1. Būtinai važiuok. Jei daktarai sako, jie žino. Geriau jau dabar dviems savaitėms, nei vėliau iš viso neaišku kuriam laikui... Su sveikata geriau nejuokauti. O ir vyrui bei vaikams geras šansas pamatyti, koks nepakeičiamas dalykas yra mama bei žmona :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Vien pagalvojus apie važiavimą jau man plačiausia šypsena veide atsiranda - kažkodėl labai juokinga :D O jei rimtai, tai būtinai ieškosim kažkokių alternatyvų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. hello, you visited my blog yesterday, thanks for you.. ^^
    but, sorry I don't understand your language.. maybe you did too..
    hehehe.. (sorry if i'm wrong, I'm not good at english)
    nice blog anyway.. ^^

    AtsakytiPanaikinti
  4. O as tai negaleciau palikt mazu vaiku 2 savaitem :(Bent kol jie nebus mokyklinio amziaus,man sazine nelesitu uzkraut ant vyro tokia nasta,na ir paciau butu daugiau pergyvenimu negu teigiamu dalyku.....Ne,kol vaikai mazi,sirgti gal ir galima,bet tik namuose :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Teoriškai (ir, ko gero, praktiškai) įmanoma man išvažiuot dviem savaitėm, nes vyras atostogauja. Bet, atrodo, pavyks visas procedūras lankyti Vilniuje "Pušyno kelias" sanatorijoje ir niekam nereiks palikti vaikų :)

    Nors, būsiu atvira, tikiuosi jūs manęs nepasmerksit - akimirką įsivaizdavau kaip aš susidedu lagaminą, kuriame didesnę dalį užima visokie reikmenys rankdarbiams ir išvažiuoju į kokius nors Druskininkus :) Ten dieną procedūrinuosi, o vakare darau visokius srapboookingus, dekupažus, veliu vilną, skaitau gerą knygą ir pan. :D Lepota neišpasakyta :D Tikiu, kad vyras visiškai susitvarkytų su vaikais ir buitimi :) na, tik žinoma, labai pavargtų. Ir Barborą ta proga galėčiau atjunkyti, nes jau gerokai pavargau. Nors, įtariu, jau po kelių dienų verkdama iš ilgesio ir sąžinės graužimo važiuočiau atgal :) Bet pasvajoti juk galima... :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. Žinoma ,kad mamoms sirgti negalima. Todėl jos turi sveikai maitintis, kvėpuoti grynu oru ir mankštintis :)
    Pirmagimį palikau močiutei metų laiko ir išvažiauvau į kelionę savaitę, ta proga ir nujunkiau, nes jaučiausi pavargusi :) O dabar žindydama trečią, jau pusantrų sulaukusį, nė už ką jo nepalikčiau nė vienai dienai :)
    Nors pasvajoti neblogai, sako, pasąmonė nejaučia skirtumo tarp tikrovės ir fantazijos, gerai pasvajojus galima įtikinti save, kad taip ir buvo :)

    AtsakytiPanaikinti
  7. oi Rutuk,zinoma labai lengva pasakyt 'zinoma, vaziuok!',bet jau pati puikiai suprantu,ka reiskia sazine palikus savo vaika,ypac kai tie vaikai jau prisirise prie mamos.Si savaitgali ruosiames vaika palikt seneliams ir iseit keliom valandom i draugu vestuves, bet apie tai pagalvojus jau pagaugai eina...nes mazas nors tik 2,5 men bet jau prisiriso prie musu - tevu ir pas nieka ant ranku nenori,iskart ima verkt:((( Tai neisivaizduoju, kaip atlaikyciau toki gydytoju verdikta-dviem savaitem i sanatorija...nors logiskai mastant,kaip jau cia kazkas minejo,geriau dabar nei po to...turbut jei man taip but,perlipciau per savo sazine ir pirmas kokias dvi dienas isjunkciau isvykusi visus telefonus,kad sugebeciau atsijunkt nuo namu...galu gale,jei ir vyras susitvarkytu su viskuom...o blogiausia,juk yra seneliai:)na kas tokio nutiktu per ta laika? Manau finale,visi butu labai laimingi,o vyras pavargtu tik sias dvi savaites,bet po to atsiilsetu,ir manau pats butu laimingesnis matydamas sveika ir pailsejusia zmona...savim patenkinta;)))Tad manau ivertinusi visus UZ...vaziuok Rutuk:))))))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Rutele, as juk sakiau del sanatorijos :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin