2009 m. sausio 21 d., trečiadienis

Naujumas ir šveižumas

Negaliu ir aš nepasigirti savo atsinaujinimais. Pirmiausia, tai jau senai žinojau, va gausiu mamos algą ir tikrai varysiu į kirpyklą. Dėl savęs gal dar ir būčiau likusi su tuo pačiu kuoduku ir ataugusiomis sruogomis:). Tačiau... apsvarsčiau, kad gimtadienis čia pat, ir dar viena be galo mano galvai svarbi priežastis - nėra vyro :). Noriu atsišviežinti ir kai jis grįš po sesijos namo, pasitikti jį atsinaujinusi. Na va. Prieš kirpyklą atrodžiau štai taip (išsileidau savo kuoduką).Gal reikėjo daugiau palenkti galvą...
Kadangi į kirpyklą išsiruošia
u penktą vakaro, visą dieną plušau namuose. Tad kai pažvelgusi į laikrodį pamačiau, kad jau keturios, o aš net galvos 'neišsiskalbiau':)...hm...sunerimau...ai bet pagalvojau juk į kirpyklą einu o ne į teatrą. Auklė atėjo pusė penkių, tad išpyškinusi jai kaip žirnius į sieną kur kas ir kada, išlėkiau:).
Važiuodama taxi jaudinausi kaip prieš pasimatymą...va pagalvojau, ką reiškia, kai tiek laiko nebuvau kirpykloj...net jaudulys ima:). Įžengiau į saloną pakelta galva, tarsi būčiau koks prezidentas, ir nesvarbu, kad plaukai riebaluoti ir susikti į kuoduką. Pasitikusi kirpėja, pasodino mane į krėsl
ą, ir tada ATSIPALAIDAVAU. Nemoku nusakyti, koks tai jausmas...tiesiog žinojimas, kad dvi valandas niekas manęs zyzdamas netampys už kelnių klešnės ir pan. Man kirpykla atstoja bet kokius shopoterapijos seansus. Žodžiu ko tik kirpėja su manim nedarė...dažė plaukus sruogelėmis, kelis kart plovė galvą, kirpo, džiovino. Kai jau džiovinimas ėjo į pabaigą ir kirpėja atsuko mane į veidrodį, pamačiusi save net aiktelėjau. 'Visai kitas žmogus' - pasakiau ir pajutau tokį palengvėjimą. Pasijaučiau tarsi kokia dievaitė:)
Bėgdama iš kirpyklos dar skambinau auklei, kad išsiaiškinčiau ar viskas tvarkoj ir ar dar galiu užšokti į vieną rūbų parduotuvę. Kadangi ragelio niekas nekėlė, nusprendžiau surizikuoti...Užšokau į rūbų parduotuvę ir bėgom varčiau kabančius rūbus...jei taip galima pasakyti. Tai, kas tiko ėmiau ir bėgau matuotis. Trumpai tariant, tokio greito shopingo dar neturėjau:). Išsirinkau kelnes (jas man rasti būna sunku, nes niekad nerandu idealiai tinkančių mano figūrai).Diržą kelnėms, ir tris megztukus...na ne visai tris, vienas baltas kaip golfukas skirtas pasimauti po apačia kito megztuko, kurio rankovės trumpos. Labai nudžiugau, kad paėmusi penkis daiktus sumokėjau tik 120 lt, nes toje parduotuvėje 40 proc. nuolaida. Bėgau namo, nes jau ir taip užtrukau daugiau nei pusvalandį, žadėjau grįšt po poros valandų, tad nežinojau, ką rasiu. Atrakinusi duris pastoviai stabteliu ir įsiklausau...jei nesigirdi vaiko, atsikvėpiu...reiškias miega:))). Tada pasimaiviau auklei savo naujienomis ir išleidau ją namo. O pati dar visą vakarą staipiaus prieš veidrodį.
Ech...pagalvoju, mūsų moteriška natūra...kodėl gavusios tiek nedaug būnam pakylėtos virš debesų...Bet kita vertus, jei tokius malonumus patirtume dažnai, ar būtume tokios laimingos, kai tai gauname. Tad vertinkime tai!!!!

3 komentarai:

  1. Šaunuolė! Vat aš irgi galvoju, kad po kitos mamų algos būtinai apsilankysiu kirpykloje ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Nauja sukuosena - super! Megstukas taip pat! :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. ups. turejo but megZtukas. vaje vaje :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin