2009 m. vasario 19 d., ketvirtadienis

Chaotiški veideliai


Eilinį eilinės dienos vakarą, kai betvarkės lygis pasiekęs beveik aukščiausią atžymą, kai visų nervai yra ant išsekimo ribos, kai norisi tiesiog išsitiesti ir spoksoti į vieną tašką, kai vaikai vienu metu sulipę ant tavęs prašosi dėmesio chaosui suvaldyti netikėtai gimė idėja - iš popieriaus skiaučių padaryti veidelius.

Namuose nebeturėjome balto popieriaus, tad pagrindui rinkomės mėlyną arba žalsvą spalvotą popierių. Nuo paskutinių mūsų darbelių buvo likę gabalėliai krepinio popieriaus. Galvojau kad jį plėšyti ir glamžyti vaikams bus įdomiausia dalis. Deja, šis malonumas daugiausia teko man :)

Tad ant lapo nusipiešėm veiduką, kurį klijavom krepinio popieriaus skiautelėmis. Labiausiai darbo eiga buvo patenkinta Barbora. Ji negalėjo patikėti, kad taip laisvai jai leidžiama naudotis flomasteriais ir klijais :)

Liepa įkvėpta vieno veiduko nusprendė padaryti ir antrą, tik šį kratą ji prieš tai nenusipiešė jo, o iškart pradėjo klijuoti skiautelėmis. Ir, savaime aišku :) , veidelis netilpo į lapą :) Teko "daklijuoti" dar vieną lapą, kad tilptų veidelio makaulė.

Kaip ten be būtų visos buvom patenkintos. Beje, aš taip pat su entuziazmu klijavau savo veidelį :)

2 komentarai:

  1. ka reiskia 'krepinis' popierius?

    AtsakytiPanaikinti
  2. krepinis, tai tas popierius, kuris toks buna ilgas susuktas ir toks biški sulamdytas :) Nemoku paaiškinti :) Bet kokiu atveju chaotiškiems veideliams tinka bet koks popierius, o taip pat gali būti ir medžiagėlės, siūlai ir t.t. ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin