2008 m. balandžio 7 d., pirmadienis

VIRTUVĖ - IŠĖJIMO NĖRA!


Virtuvė - yra jungiamasis taškas tarp visų kambarių, dienotvarkės punktų, tarp poilsio ir darbo, tarp romantikos ir kivirčų... Taigi, joje šalia virtuvinių rakandų yra Barboros barškučiai, Liepos spalvinimo knygelės, flomasteriai, vaikiški akių šešėliai, mano dienoraštis, krūva žurnalų, vyro darbo popieriai, Liepos suknelė, mano džemperis, kuprinė su Barboros kelioniniais daiktais, magnetofonas, mažas tarybinis nespalvotas Šilelis, fenas ir daugybė kitų "reikalingų" daiktų. Rytais dažniausiai virtuvė atrodo kaip po tornado - viskas mėtosi ant žemės, stalo, spintelių, palangės.

Dienos pradžia - puikus laikas pradėti naują, gražią, turiningą dieną. Taupydama laiką stengiuosi greitai pagaminti pusryčius ir pamaitinti vaikus, greitai susitvarkyti, greitai pati papusryčiauti, greitai paruošti pietus vaikams, nelabai greitai juos pamaitinti, greitai pačiai pavalgyti, greitai išgerti puodelį arbatos, greitai paruošti vyrui vakarienę ir nors šiek tiek aptvarkyti, kad jam būtų kur praeiti, nemurmėdama pavakarieniauti, greitai sudaryti likusio vakaro veiksmų planą, nes jau abi atžalos reikalaudamos priešmieginio dėmesio iš paskos vaikšto... Po vaikų maudynių, pasakų skaitymo ir migdymo grįžtu į virtuvę... Gendančius produktus sudedu į šaldytuvą, užgesinu šviesą ir su viltimi, kad rytoj viskas bus kitaip einu miegoti.

Šypsausi. Mane užplūsta neapsakomas džiaugsmas - lova yra miegamajame :)

6 komentarai:

  1. Super, Rutyte! Lb sveikinu susikurus si internetini dienorasti! :) Man isties lb patiko abu tavo pamastymai - romantiskas-dvasiskas `Debesu` aprasymas ir juoka bei ivairius pacios patirtus prisiminimus suzadinantis `Virtuves` vaizdelis!!! :D Jega! Lauksiu nauju! ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Malonu, kad apsilankei ir net paskaitei :) Užeik ir kitą kartą paskaityti mano literatūriškų paistaliukų.

    AtsakytiPanaikinti
  3. Apie šį rašinuką susilaukiu nemažai žinučių el. paštu. Jūs rašote, kad aprašyta situacija yra iki skausmo pažįstama. Ačiū už supratimą :) Raginu savo pritarimą ar nepritarimą palikti komentaruose, kad visos (visi) matytume kaip mums tai aktualu ir pažįstma. Ačiū :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Rūtele, sveikinu pradėjus blogą! Pažadu skaityti ir komentuoti, nors su mamyste nieko neturiu bendro ;)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Ačiū už sveikinimus ir susidomėjimą :) O dėl mamystės tai tik laiko klausimas ;)

    AtsakytiPanaikinti
  6. mane tiesiog suzavejo sis pirmas rasinukas :-))))
    Negaliu atsistebet, kad Ruta tiesiog mano mintis skaito :-))))
    Nes as taip pat kiekviena vakara su lygiai tokia pat viltimi nueinu miegot :-)))

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin