2008 m. balandžio 18 d., penktadienis

Testai

Pateikiu keletą nesunkių testų prasiblaškymui.

Štai du lengvi testukai su nuotraukomis. Atsakant į klausimą (anglų k.) jums reikės tiesiog pasirinkti atitinkamą nuotrauką. Atlikus testą jūsų rezultatai bus susumuoti ir pateiktas trumpas aprašymas bei statistika apie dažniausiai kitų žmonių pasirenkamus atsakymus ir pan. Spustelėkite čia, o po to čia.

Kitas testas skirtas išsiaiškinti ar jūs galite atskirti nuoširdžią šypseną nuo dirbtinos. Jei nemokate anglų kalbos, tai tik atsidarius šiai nuorodai pamatysite dvi "liniuotes". Jose tiesiog pažymėkite kur nors ir spauskite "Next". Visą laiką bus tas pats klausimas "Ar šypsena nuoširdi, ar dirbtina?". Kad žmogus nusišypsotų jums reikia paspausti grojimo mygtuką. Jei manote, kad šypsena nuoširdi, tai spauskite "Genuine", jei dirbtina - "Fake". Kai peržiūrėsite visas šypsenas, tada dar jūsų paklaus pagal kurią veido dalį jūs spėjote ar šypsena tikra ar ne. Norėdami atlikti šį testą spauskite čia.

1 komentaras:

  1. beje, jei nemokate angliškai, tai pvz savo testo apibendrintus rezultatus nukopijuokit (visą nuorodos adresą) ir perkelkit į vertimų nuorodą (ji yra prie "naudingos nuorodos"). Vertimas gal ir nebus sklandus, bet vis šis tas :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin