2009 m. vasario 17 d., antradienis

Meilės simbolija


Pernai mes labai kvatojom iš draugės vaiko (kuriam tuo metu buvo 5m), kad jis buvo uolus lietuviško serialo, žiūrėtojas :) Šiemet gi jau taip nebesijuokiam, nes mūsų Liepa (5m) pati uoliausia tokių serialų žiūrėtoja. Aš net nežinau kaip ji juos atrado, nes mes jų nežiūrime. Bet ji puikiai žino visus lietuviškus serialus, o kai kuriuos iš jų "mirk-plyšk" būtinai turi pažiūrėti.

Pradžioj labai žiūrėjo "Nekviesta meilė". Ir ne duok, Dieve, tuo metu ją užkalbintum ar prieš televizorių pasipainiotum... O paskutiniu metu pats mėgstamiausias jos serialas "Nemylimi". Mes net dorai nežinom ką juose rodo, kažkaip tuo metu niekas iš mūsų nebūna prie TV :( Dar kažkada užtaikydavo pasižiūrėti "Moterys meluoja geriau". Po to kelias dienas dainuoja to serialo dainą ir vis filosofuoja, kad moterys meluoja geriau už vyrus...

Na, stengiamės kažkaip vadžias paimti į savo rankas. Paaiškinom simbolius ekrano apačioje (N-7, -14 ir t.t.). Tai dabar jei pamato, kad yra koks nors iš tų simbolių tai žino, kad be tėvelių leidimo negalima žiūrėti ir kviečia mus :) Tai, taip sakant, ir mes pasikeisdami kartu žiūrime tuos serialus :)

Prie ko čia meilės simbolija? Čia dar viena Liepos aistra - lietuviška estrada. Žino ji pagrindinius Lietuvos atlikėjus, dainuoja jų dainas. Tai va, dainuoja ir "meilės simbolija", kuri iš tiesų yra "Meilės simfonija" (atlieka lygtai "69 danguje").

Beje, prie progos norėčiau pasakyti, kad lietuvių atlikėjos (užsienio irgi) rengiasi ir šoka baisiai pribaisiai :( Papai išvirtę, sijonai ne tai, kad trumpi, bet dažnai išvis jų nebūna, rangosi kaip katės, judesiai gašlūs ir nesvarbu ar dainuoja per kokį "Šapro šou" ar per išsipildymo akciją. Kraipo savo nuogus užpakalius vaikams prieš nosis - baisu. Liepa, žiūriu, irgi atsistojus parduotuvėje prie veidrodžio kad kraipo užpakalį, tai pradėjau aiškinti, kad yra gražūs judesiai ir negražūs... Nu, žodžiu... Tai va, tokie lietuviško šou vaikų ugdyme ypatumai.

P.S. kai laukėmės Barboros, tai norėjome ją pavidinti Mėta, bet "Nekviesta meilė" su Mėtos personažu supainiojo mums visą reikalą!

Foto iš paultastic.com ir babble.com

7 komentarai:

  1. :)))) prisijuokiau iš estrados aprašymo

    AtsakytiPanaikinti
  2. :)) Kai Lukui buvo 5 metukai, jo mėgstamiausi serialai buvo "Daktaras Hausas" ir visi "kriminalistai". Nepraleisdavo nei vienos serijos :), net neužsidengdavo akyčių, kai rodydavo, kaip žmogų pjausto. Klausdavau ar nebaisu, tai sakydavo, kad ne. O dabar jis šių serialų iš tolo nenori žiūrėti, jam nebeįdomu. Dabar jam įdomiau "multikai" ir renkasi normalesnius, nebežiūri visų iš eilės. :))

    AtsakytiPanaikinti
  3. :D pilnos kelnės laimės perskaičius tokį įrašą :D

    AtsakytiPanaikinti
  4. Nu aš apakus. 5m vaikui leisti žiūrėti tokius serijalus?!

    AtsakytiPanaikinti
  5. Tai mes ne tik tokius serealus žiūrim, bet ir esam nuolatiniai baimės faktoriaus žiūrėtojai :( Kita vertus, jau geriau kartu su mumis pasižiūrėti "Nemylimi", nei žiūrėti smurto pilnus animacinius filmukus.

    AtsakytiPanaikinti
  6. :)Mano vyras irgi žiūri baimės faktorių. Kartais reikia stipraus skrandžio tam žiūrėjimui:)
    Kodėl taip nustebau dėl serijalų? Mano pipiriukui dar tik 4mėn,bet aš jau mąstau, kaip jį reikės apsaugoti nuo neigiamos TV įtakos. Mano manymu, geras būdas- patiems kiek galima mažiau žiūrėti TV ir neleisti žiūrėti savo pypliukams, kai negalime tuo metu būti su jais. Nes gi sunku 5m. žmogeliukui visko, ką rodo, už gryną pinigą nepriimti. Be to aš tas nekviestas meiles ir kriminalistus griežtai drausčiau žiūrėti.

    AtsakytiPanaikinti
  7. Palaikau šį požiūrį, bet man jis yra neįgyvendinamas. Mes pvz, visiškai nežiūrėdavom serialų, net neįsivaizduoju iš kur Liepa juos atrado. O visą laiką paskui vaiką vaikščioti irgi neįmanoma. Kai vaikai duoda ramybę ir galiu pasidarbuoti virtuvėje, tai sukuosi joje kuo greičiau ir nėra kada kontruoliuoti ką vaikai žiūri. Na, tiksliau vis nubėgu pažiūrėti, kad kokio smurto arba nuogų scenų nežiūrėtų ir tada visokios nekviestos meilės netokios jau piktybiškos atrodo. Žinau, kad taip nėra gerai, bet kad taip gaunasi :(

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin