2009 m. vasario 8 d., sekmadienis

Raudonkailinaitė


Sirguliuojant ir būnant ilgai namuose būtina susigalvoti kokią nors veiklą. Tad ėmėmės su Liepa naujo darbelio - avelės vėlimo. Aš savo avelę jau buvau nusivėlusi Mamų klube, man beliko tik ją papuošti karoliukais. Tad visos pajėgos buvo mestos į Liepos vėlimą, t.y. į jos avelės vėlimą :) Visada jaudinuosi, kad tik jai viskas gautusi gerai. O šį kartą galvojau tegul bus kaip bus.

Baltos vilnos neturėjom, tad iš žalios, raudonos, juodos, rudos, rožinės Liepa pasirinko raudoną vilną :) Taip sakant kartojasi istorija su geltonais nagais :) Kūnelį, galvą ir kojytes vėlė šlapiuoju būdu. Viskas sekėsi gerai, išskyrus tai, kad vilna beveik nesivėlė. Pirmą kartą su tokia vilna susidūriau :( Na, bet šiaip ne taip kažkaip viskas nusivėlė :) Kai dalys išdžiuvo galvytę prisiuvau prie kūnelio, o visas kitas dalis (kojytes, ausytes, uodegytę) Liepa pati pribadė prie kūno. Tada iš karoliukų prisiuvau akytes, o nugarytę Liepa pati apsiuvinėjo karoliukais. Tiesą sakant, viso proceso metu galvojau, kad ne kažin kas gausis, bet rezultatas mane nustebino - Liepos avelė gražesnė nei manoji :)

Beje, kai praėjus kažkiek laiko dar kartą peržiūrėjau vėlimo proceso nuotraukas pastebėjau, kad Liepos avelė panaši į ponį, pavaizduota ant jos marškinėlių :)

4 komentarai:

  1. kokių gražių dalykų priveliat :)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Rutyte, super yra tai, kad vaikas dare pats!!! As irgi vos kenciu, kai mano zmoguciai imasi iniciatyvos. Ir nuostbiausia, tai, kad mes jiems leidziame!!!!

    AtsakytiPanaikinti
  3. Nu taip, svarbiausia jiems leisti. Man taip patinka vaikų asimetrijos darbuose, kai viena koja ilgesnė už kitą, kai viskas neproporcinga, kai pasirenka visai nelogiškas spalvas - tada gaunasi fantastiški piešiniai ir darbeliai :)

    AtsakytiPanaikinti
  4. Be galo grazios avys! Akiu atitraukt negaliu.

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin