2009 m. vasario 24 d., antradienis

Balkonas

Eilinės dienos rytas. Namuose likome aš ir Barbora (jai 1m ir 10 mėn). Einu į balkoną paimti obuolių. Kol nusisukusi renku obuolius Barbora sėkmingai mane uždaro balkone. Stoviu, žiūriu per stiklines duris į kambarį ir negaliu patikėti - uždarytos durys ir tvirtai užsukta rankena.

Pradėjau barbenti į duris, kad Barbora prie jų prieitų. Priėjo. Aš jai visaip rodau, kad rankeną pasuktų į viršų. Barbora aišku labai apsidžiaugė, kad taip ja susidomėjau ir visaip mojuoju :) Ji šypsosi, man irgi mojuoja ir kažką šneka. Vaje, stoviu vienmarškinė, balkone švelnus minusiukas, langai visur uždaryti, mobiliako neturiu, vyras grįš tik vakare... Kaip tas šešias valandas viena išbus Barbora? Ne juokais išsigandau.

Dar kartą mėginu visaip rodyti Barborai, kad ji atidarytų balkoną. Ji pasistiebia ir iš kokio trečio karto pasuka rankeną į viršų. Durys atsidarė. Iš to džiaugsmo ir streso įvirtau į kambarį su visais obuoliais ir puoliau bučiuoti Barborą :D Ir juokas, ir ašaros :D

8 komentarai:

  1. Atsiprašau už problemas komentavime, kažko streikuoja :(

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tai gerai, kad atidarė tas duris...
    Mano draugei buvo taip, kad ją irgi žiemą balkone 2 metukų mažylė uždarė, nuėjusią pasiimti raugintų kopūstų, o atidaryt ir nesugebėjo... Ir vaikas išsigandęs, kad mama už lango, verkia ne savu balsu, ir mama šąla... Tai gerai, kad ne už ilgo tėtis iš darbo grįžo, bet tas be raktų, tai turėjo duris laužti, nes girdi, kad bute vaikas verkia, o durų niekas neatidaro... Va taip vat... Tikrai kad juokas pro ašaras :/

    Beje, o kas fotografavo tave užsirakinusią? :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. Buvo ir mums toks bajeris... labai geras jausmas grįžus į kambarį:))))))))

    AtsakytiPanaikinti
  4. Aš per kažkurią Rusijos TV mačiau pasakojimą kaip anūkė močiutę uždarė balkone, o lauke 30 laipsnių šalčio. Bet ten irgi laimingai baigėsi, mama namo grįžo ir močiutę išvadavo :)

    AtsakytiPanaikinti
  5. Džiaugiuosi laiminga pabaiga :))
    Fotografavo mane vyras, kuris tuo metu buvo darbe :)) O jei rimtai - tai nuotraukoje jau kitas kartas, kai aš vėl ėjau obuolių, tik šį kartą vyras buvo namie :)

    AtsakytiPanaikinti
  6. 0jei kaip baisu...o jei taip mazesnis vaikas butu uzdares ir nesuprates,kaip atidaryt...vajeee...

    AtsakytiPanaikinti
  7. šakės. niekad nebūčiau pagalvojus apie tokius pavojus ((: gerai kad gerai baigėsi

    AtsakytiPanaikinti
  8. Atsiprasau, aisku, bet labai juokiausi.:) Nors siaip tai nekas... Kelintam aukste gyvenat?:)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin