2008 m. rugpjūčio 24 d., sekmadienis

Cirkas ant vandens


Žiūriu, kad mano paskutiniai įrašai daugiausiai apie visokius renginius :) Gal tiesiog reikia šiek tiek atsipūsti nuo moteriško filosofavimo ;)

Tad ir šį kartą paminėsiu, kad su Liepa buvome Cirke ant vandens. Ėjau nieko nesitikėdama (nes niekur nemačiau jokios reklamos), o ir bijojau, kad Liepa neišsėdės tokiame renginyje. Atvažiavome šiek tiek anksčiau, kad turėtume kur pasistatyti automobilį, nes paprastai per renginius 5 km spinduliu aplink Siemens areną automobilių būna prigrūsta sausakimšai. Labai nustebau nepapuolusi į jokį kamštį, o mašiniuką pasistačiau beveik prie pat durų :) Žmonių buvo šiek tiek daugiau nei pusė salės. Bilietus galima buvo nusipirkti dar ir prieš pat renginį.

Taigi, renginys patiko. Daug visokio veiksmo: akrobatai, sinchroninės plaukikės, žonglieriai, dresuotojai su gyvūnais, klounai ir t.t. Vienu metu vyksta keli veiksmai - ore, ant scenos ir vandenyje. Pradžioje tai erzino, nes nežinojau kur žiūrėti :) Bet po to visai patiko. Be to viso renginio metu superinis lazerių šou - kai aš tokių dalykų nebuvau mačius, tai man buvo tikras technikos stebuklas :D Be to labai gerai, kad rimtus numerius keitė linksmi numeriai su klounais. Praktiškai vienas rimtas, kitas linksmas - taip lengviau vaikams išlaikyti dėmesį. Vienintelis, kas nepatiko - tai muzika. Ji buvo labai garsi ir tranki arba nemaloni, kažkuo priminė muziką, kuri būna atrakcionuose, brrrr :( Žodžiu, Liepa išsėdėjo iki galo - pasakė, kad nori namo kai rodė paskutinį numerį :)

Dar pora niuansų. Nespėjus įeiti jau užpuolė pardavėjos su visokiais žybsinčiais daikčiukais. Jos primigtinai siūlė juos pirkti kas kelis metrus, net pro jas prasibrovus ir atsisėdus salėje nebuvo ramybės, nes ir ten jos uoliai siūlė savo prekes - teko vieną žybsniekį nusipirkti :(


Kitas niuansas - tai draudimas įsinešti fotoaparatą. Biliete nurodyta, kad negalima jų neštis į renginį. Todėl ir neėmiau. Nežinau ar apsauginiai ką nors tikrino, bet salėje žmonės laisvai fotografavo. Prieš renginį pranešė, kad negalima filmuoti pasirodymo metu, o apie fotografavimą nieko neminėjo...

Bendroj sumoj puikiai praleidome laiką :)


Foto iš www.skrastas.lt ir www.kaveikti.lt

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą

Blog Widget by LinkWithin