2008 m. rugsėjo 13 d., šeštadienis

Žaidimai vaikams internete

Šiais laikais jau trejų metų vaikas laisvai valdo kompiuterį, lengvai naršo po internetinę svetainę. Kad Liepa nežaistų visokių bukinančių žaidimų suradome dvi neblogas svetaines. Jose yra visiškai paprastų ir sudėtingesnių lavinančių žaidimų.

Pirmiausia atradome Disney puslapį. Disney žaidimus Liepa žaidžia nuo dviejų metų. Nors ten kalba angliškai, bet daug visokių padedančių užuominų (žybsintys veikėjai ar rodyklės). Čia galima žaisti, spalvinti, skaičiuoti, dalyvauti istorijoje, dainuoti. Daug visokių veikėjų ir daug galimybių. Todėl galite pirmiau jūs patys šiek tiek pažaisti, o po to savo nuožiūra parekomenduoti vaikams.

Kitas puslapiukas labai patiks vaikams, kurie žiūri BBC rodomą vaikams programą CBeebies. Ją Lietuvoje galima matyti BBC PRIME kanalu maždaug nuo 7 iki 10 val ryto. Tikrai labai šauni programa! Kas nemato šio kanalo, tai gal pažįsta tvynius (tweenies), statybininką Bobą (Bob the builder) ar teletabius. Taigi, šio kanalo svetainėje yra ir programos CBeebies žaidimai. Pasirenkat kokį norit veikėją ir galit žaisti, spalvinti ar daryti siūlomą darbelį.

Nepiktnaudžiaukite kompiuteriniais žaidimais. Labiausiai vaikams reikia ne žaislų, ne televizoriaus, ne kompiuterio, o mūsų dėmesio.

Foto iš active-visions.com, bbc.co.uk, theambassadors.com

4 komentarai:

  1. aciu labai uz nuorodas. as esu is tu, kurie mano, kad kompa ne slepti reikia, o panaudoti geram. tik va kol kas bijau parodyti tabius per kompa, nes jau ir taip telika terorizuojam, kai nerodo nieko arba rodo ne tabius. kaip tas ciukcia, kuris telefono valgyt prase.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Labas :)
    Smagu, kad atradau jus.
    Maniškiai megsta bobthebuilder, daug veikejų is http://pbskids.org (ten ir teletabiai yra), nu ir įprastus puslapėlius: agame.com miniclip.com

    AtsakytiPanaikinti
  3. Ačiū ir už jūsų nuorodas, būtinai peržiūrėsiu :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin