2008 m. rugsėjo 5 d., penktadienis

Gero savaitgalio!

Prasidėjo savaitgalis. Nors šiek tiek palis, bet iš esmės oras prognozuojamas nuostabus :) Siūlau nesėdėt namuose, o kur nors turiningai išlėkti :)

Sudalyvaukite Sostinės dienose: dūzgiančiame prospekte, koncerte, trumpametražių filmų festivalyje, didžiajame koncerte Katedros aikštėje, reklamų naktyje, Respublikinėje neįgaliųjų šventėje „Tau, Vilniau!“, ekoralyje . Ypač rekomenduoju pažiūrėti keistuolių teatro miuziklo koncertinį atlikimą BRĖMENO MUZIKANTAI, kuris vyks sekmadienį (rugsėjo 7 d.), 21.00–23.00 val. Katedros aikštėje.


Jei vaikai nebijo vaidinančių lėlių :) tai galite nueiti į Lėlės teatro spektaklius "Merė popins", "Kiškių sukilimas" arba "Muzikinė dėžutė".

Galite papietauti kavinėje "Pušynėlis" ant Neries upės skardžio. Gražus vaizdas, žaidimų aikštelė vaikams. Ji yra už Vilniaus, važiuojant link Kernavės ir paskui pasukti Vievio kryptimi. Ta pačia proga pakeliui galite užsukti į "Dukštų ąžuolyną" arba net apsilankyti ir pačioje Kernavėje.

Gal norite pabraidžioti po pelkę? Rytoj vyras veža mokinius, tai jei kas norėtų galėčiau paprašyti, kad jus priimtų :) Įspūdžiai tikrai neišdildomi ;)

Na, o jei liksite namie, tai galite su vaikais padaryti linksmų darbelių. Neįsivaizduojamai fainų dalykų galima pasidaryti iš kiaušinių dėžučių. Siūlau su vaikais pasidaryti skruzdėliuką. Kojytės ir ūsiukai padaryti iš pūkuotos vielutės (ji būna rankdarbių parduotuvėse), bet galima naudoti ir paprastą vielutę, apvyniotą siūlu, arba tas vielutes, kuriomis uždaro duonos maišelius. Taip pat daugiau fantastiškų idėjų ką galima padaryti iš kiaušinių dėžučių galite pažiūrėti (žiūrėkite atidžiai, nes daug kur yra galimybė paspaudus atitinkamas rodyklytes stebėti visą gaminimo procesą) čia: kirmėlytes ir voriukas (akytes galima nusipirkti Senukuose, arba tiesiog nusipiešti), ilgos kirmėlytės, krabas, gėlytės, gėlytės su karoliukais, gėlytės vazonėliuose, šimtakojis, žavi žuvis :) , aštunkojis, austrė, karūna, katinas, šikšnosparnis, bitė, spalvų skirtukas mokinti pažinti spalvas.

O kas turi priklausomybę nuo TV, tai siūlau šeštadienį žiūrėti šokių euroviziją.

Na, o sekmadienį ryte būtinai nueikite į bažnyčią ;)

Viskas, bėgu, nes mažoji pabudo :)

Foto iš menufaktura.lt, notimeforflashcards.com, lrytas.lt.

2 komentarai:

  1. O Zarasuose vyks "Zarasai - Lietuvos kultūros sostinė 2008"... Savaitgalis pilnas renginių ;)

    AtsakytiPanaikinti
  2. Norėjau gi aš ir apie Zarasus parašyti, ale... nebespėjau, tai apsistojau tik ties Vilniumi. Kas bus netoli Zarasų, būtinai sudalyvaukite renginiuose ;)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin