2009 m. sausio 20 d., antradienis

Paskutinė shopoterapija


... na, sąlyginai paskutinė, tiesiog labai senai turėjau šį malonumą (galite paskaityti čia ir čia) ir įtariu, kad dabar jau negreit vėl tai apturėsiu :( O vakar vaikščiodama po parduotuves tikrai jaučiau, kad terapinuosi :) Tiesiog dar nuo ano mėnesio buvo likę nenupirktų visokių dalykų, kuriuos vis turėjau omeny, kad kai gausiu pašalpą, tai nupirksiu.

Taigi vakar vakare su Liepa turėjom žygį per parduotuves. Pirmiausia nuvažiavom į "1000 ir viena naktis" ("Bige") nupirkti Liepai paklodės. Ji pati norėjo išsirinkti spalvą. Išsirinko šviesiai geltoną, beveik baltą :) Čia panašiai kaip su nagų laku gavosi - kai ji netikėtai išsirinko geltoną spalvą.

Tiesa, dar pamiršau paminėti, kad pirmas mūsų punktas buvo automobilių detalių parduotuvė :) Nu čia nelabai terapiška parduotuvė, bet poreikis prispyrė nupirkti vairo stiprintuvo tepalą. Vos pravėrusi burną pasigailėjau, kad nepalaukiau kol vyras jį nupirks. Nes manęs pradėjo klausinėti klausimų apie variklį ir ankstesnį tepalą, o aš, savaime aišku, tik žavingai šypsojausi ir nežinojau atsakymo nei į vieną klausimą :) Taigi, rezultate nupirkau kažkokį transmisijų tepalą :) tikiuosi tiks :/ Beje, vyras dar nežino, kad jį nupirkau, tad, Ričardai, "Siurpraaaaaaiz!" :D

Tai grįžtam į "Bigą". Ten dar užsukome į "Sepala" kur radau Liepai kombinezoną su nuolaida. Šiek tiek anksčiau per visas pardas davėmės ieškodami kombinezono, bet neradom. Tad mums laikinai paskolino draugė. Nu, bet dabar jau turėsim savo. Jis šiek tiek didokas, todėl tiks ir kitiems metams.

Kita stotelė - Akropolis. Iš tiesų mūsų visos kelionės tikslas - Akropolio maximoj pripirkti kiek galima ilgesniam laikui "žalių" mėsų. Todėl iškart pasukom į maximą, kur iki mėsų skyriaus iiiiiilgas kelias :) Liepa apsistojo knygų skyriuje, beje, ten ir prabuvo visą valandą, o aš ramiai vaikščiojau po indų ir kitus skyrius. Iščiupinėjau beveik kiekvieną lėkštutę, puodelį ir kitus niekelius. Leidau sau stoviniuoti vienoje vietoje tiek, kiek man norėjosi, tiesiog niekur nelėkiau ir neskubėjau (nuostabus jausmas). Na, maximoj nupirkom Liepai kelias knygutes, DVD apie gražuolę ir pabaisą, servetėlių, staltiesę, vaikišką sieninį laikrodį, mėsų ir šiaip visokių beveik reikalingų smulkmenų :)

Paskutinė stotelė - Lindex (Akropolyje). Ten išbuvom iki kol mus išvarė iš parduotuvės :) Liepa iškart prisirinko sijonų ir nuėjo matuotis. Aš, gi, pirmiausia nuėjau ieškoti pėdkelnių. Jums tai gal nieko keisto, bet man tai revoliucija, nes pėdkelnes esu nešiojusi tik vaikystėje ir per vestuves (savo ir draugų). Kai paspaudė šalčiai ir reikėjo eiti ant kalniuko čiuožinėti verčiau visus namus, tai šiaip ne taip radau kažkokias baisias pėdkelnes. O kai jas apsimoviau, tai Liepa negalėjo į mane atsižiūrėti :D Grįžtam į parduotuvę, taigi išsirinkau pėdkelnes ir tada nuėjau ieškoti liekninančių kelnaičių :D Visą laiką šį rūbą laikiau storų iš*indėjusių poniučių išmislu, bet va gyvenimas taip pasisuko, kad ir pati tapau tokia poniute :) VYRAI, TOLIAU NESKAITYKITE!!! Na, tiesiog ant kūno liko dviejų nėštumų likučių, kurie išvinguriuoja net ir per rūbus. Tagi, išsirinkau tokius ale pantalonus, kurie užsitraukia beveik iki krutinės :) Suspaudžia šlaunis, užpakalį ir pilvą. Dabar būsiu optiškai kūdesnė :) Ir paskutnis mano pirkinys - suknelė, kurią galima nešioti ant kelnių. Tik jos fasonas toks platėjantis nuo krutinės, tai esu beveik užtikrinta, kad kai būsiu su ja pasipils pažįstamų klausimai "ar jūs vėl laukiatės?". Ai, bet neimu tai į galvą.

Tikrai jaučiau, kad vyksta shopoterpija. Tiksliau jaučiau tai iki kol nepatikrinau kiek kortelėje liko pinigų. O jų liko 24 Lt :( Tuo momentu suvokiau, kad aš nepasilikau pinigų susimokėti už meno terapiją. Staiga apėmė panika, pradėjau desperatiškai galvoti kokias prekes galima būtų grąžinti, kad surinkčiau reikiamą sumą, bet parduotuvės jau nebedirbo, tad išvažiavome namo. Vos tik įėjus namo Liepa vyrui iškart atraportavo, kad visko prisipirkom, bet mama jaudinasi, kad neliko pinigų mamų terapijai (Liepa taip vaidina meno terapiją :) Na, kaip ten be būtų kažkaip reiks suktis iš šios padėties. Nors sąžinė graužia, bet vis tiek viduj yra pasitenkinimas vakar vakaru :) Dabar galvoju ar aš pasiekiau tikros shopoterapijos greitį - 300 Lt per valanadą...? Einu skaičiuoti ;)

Foto iš visitcalifornia.com

9 komentarai:

  1. Nu mergytes, gerai jus cia pavaret...:)))))Siandien man shopoterapija...irgi vakar gavau mamu alga:))))

    AtsakytiPanaikinti
  2. mergynos ,kaip as jums pavydziu kad gaunat mamu alga:)as kadangi nedirbau tai gaudavau tik ta minimuma,nu su jo ir ejau shopintis :))bet nauji istatymai ateme ir sita minimuma ,net is daugiavaikiu....taip liudna,lig buti mama tai ne darbas,o siaip..kazkokia pramoga...nu,sorry kad as cia ne i tema,bet taip norejosi pasiguost:((

    AtsakytiPanaikinti
  3. Uoj smagiai parašei :)
    Ypač patiko šis apibūdinimas:
    „šiaip visokių beveik reikalingų smulkmenų :D
    Super!

    AtsakytiPanaikinti
  4. o parasej tai tikrai SUPER,labai smagu ir linksma skaityt :))Man patiko apie lielninacisd kelnaites :))net pati uzsinorejau tokiu :)))

    AtsakytiPanaikinti
  5. liuks:) siūlau niekad nesigraužti dėl įsigytų prekių ir išleistų pinigų, nes ypač mums moteriškėms taip pagerėja savijauta..:)) tikra terapija:)
    dėl tų kelnaičių geras:))) panašaus ilgio nešiojau (VYRAI IRGI NESKAITYKIT), tik neapspaudžiančias, o kai laukiausi šaltą žiemą, kad pilvuko nespaustų, o kad nespaustų pėdkelnių guma - vietoj jų tokias žavias ilgas kojines su gumom ant šlaunų. kai prisimenu tą vaizdelį...griūk iš koto :)))))))

    AtsakytiPanaikinti
  6. oi, įtariu, kad dėl shopoterapinių straipsniukų ir komentarų užsitrauksim vyrų nemalonę :D Bet, kita vertus, vyrai būna laimingi, kai jų žmonos laimingos :D Jei norės mus barti, tegul pagalvoja kaip dėl mūsų blogos nuotaikos kenčia visa šeima ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Kazi ar daug vyru cia skaitinejasi?:)))))

    AtsakytiPanaikinti
  8. Rūta, atsipalaiduok vieną kartą ir pajusk nenugalimą lazdyno riešutų jėgą!

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin