2008 m. balandžio 9 d., trečiadienis

SpraNgėsiai

Na tai tokios mūsų charakterio savybės, kurias aplinkiniai sunkiai pakelia. Niekas jų nemėgsta, bet vis tiek mes jomis dosniai dalinamės. Kuo artimesnis žmogus, tuo labiau dalinamės... Kuo labiau myli ir pasitiki kitu, tuo daugiau spraNgėsių duodi. Ir tikrai kartais taip myli, kad net spraNgu pasidaro. Bet kartu tai puikus draugystės indikatorius, aštrių santykių kampų šlifatorius. Kuo daugiau kitų žmonių spraNgėsių suvalgai, tuo atsparesnis pasidarai jų neigiamam poveikiui (nors pasitaiko ir apsinuodijimo atvejų). SpraNgėsiai ypač reikalingi poroms, kurios draugauja ir ketina tuoktis. Šiuo ikivestuviniu laikotarpiu įsimylėjėliams reiktų jais dalintis kuo daugiau. Nes jei jūsų išrinktasis/išrinktoji toj spraNgėsių gausoj vis tiek norės su jumis tuoktis, tai žinosite, kad jus myli besąlygiškai. Na, o santuokoj tai geriau būtų spraNgėsių normą mažinti ir keisti juos į kokį kitą produktą, turintį mažiau koliorijų (nuo žodžio koliotis), labiau teigiamą, ne tokį savanaudišką.

Jei sugalvosite į kokius produktus galima būtų pakeisti spraNgėsius, tai būtinai parašykite komentaruose. Ačiū :)

8 komentarai:

  1. sveika mano prieso zmona.
    Graziai tu cia destai. Tai dabar pasimeciau ar tu cia rasai knygas ar rycka. Zinau jog referatus rasot kartu, tai turbut ir knygas rasot kartu. Idomu kuri skyriu tu parasei- tikriausiai ta kuri carito spauda norejo ismesti is knygos :))
    Saunuole jog miklini savo plunskna(toks keistas sis zodis, net nezinau kaip rasyt).

    AtsakytiPanaikinti
  2. ir aš mastau kaip čia taip gavosi - rašytoja esu aš, o knygą parašė vyras :D Kažkokia vaidmenų sumaištis...

    AtsakytiPanaikinti
  3. :D :D :D Lb smaikstus rasymelis! Jega!

    AtsakytiPanaikinti
  4. valio atsiveriantiems užslėptiems talentams! aš irgi pradėjau mįslyt - rašytojo žmona rašo, ar kaip? o po to pagalvojau, kada tu spėji? bet gal reikia pirma ištekėti ir vaikų susilaukt, kad to laiko atsirastų...

    AtsakytiPanaikinti
  5. joooo, su kuo sutapsi, tuo ir pats patapsi... Tik kas kuriam itaka padare tai ir neaisku dabar....
    :-)))
    O del straipsniuko, tai isrisai Ruta kas kaltas del santuoku skaiciaus mazejimo LT :-)))
    Todel visgi patarciau iki santuokos siais "delikatesais" visgi nepiktnaudziauti :-))))

    AtsakytiPanaikinti
  6. aš rūpinuosi, kad skyrybų mažiau būtų ;)

    AtsakytiPanaikinti
  7. Ruteles auditorija didesne nei potenciali Rickos, taigi manau, kad Rutele laisvai gali irgi knyga ruostis isleisti. Gerai rasai!

    AtsakytiPanaikinti
  8. Ačiū :) Na man tiesiog dabar yra atsiradęs poreikis rašyti, bet ar jis bus tiek ilgai, kad spėčiau parašyti knygą tai nežinau... :)

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin