2008 m. gegužės 18 d., sekmadienis

Dalykai, kuriuos pradedi vertinti tik tada, kai atsiranda vaikai

Foto iš www.poise.com.au


Labiau subalansuota moterims.


Prieš keletą metų kalbantis su draugėmis, kurios irgi turi vaikų netikėtai atradom dalykų, kuriuos labai ėmėm vertinti tik tada, kai atsirado vaikai.

Vienatvė tualete :) Tai nuostabiausia vieta namuose, nes joje gali būti viena. Deja, kol vaikai yra maži vienatvės tualete gali ir nepatirti. Geriausia į WC prasmukti kai niekas nemato, o jei vis tiek vaikai iššifruoja, kur jūs esate, tai siūlau nedegti šviesos. Nelabai patogu, bet užtat daugiau šansų pabūti vienumoje :)

Šiūkšlių išnešimas. Na, čia labiau tinka toms, kurioms šiukšles reikia nešti į lauke esančius konteinerius. Nebent jūs artimai bendraujate su kaimynėm ir pakeliui galėtumėte pas jas užsukti puodeliui kavos. O, jei konteineriai stovi lauke, tai iki jų ir iš jų paprastai einama laaaabai lėtai, kartais net "per aplinkui" ;)

Nubėgti nupirkti duonos. Būtinai reikia duonos arba pieno, arba tualetinio popieriaus? Tai puikus šansas ištrūkti iš namų. Išbėgi trumpam, bet užtrunki ilgam... Tai nepiktybiška, taip tiesiog susiklosto aplinkybės ;)

Vizitas pas gydytoją. Kai dėl kokių nors priežasčių jums reikia apsilankyti pas gydytoją, tai turite svarią priežastį prašyti vyro ar senelių, kad pažiūrėtų vaikus. Pastebėjau, kad paskutiniais metais mano vizitai pas gydytojus tapo malonūs ir laukiami (išskyrus kai laukia nemaloni procedūra). Visų pirma tai dėl to, kad be sąžinės graužimo (dėl svarbios priežasties) vaikai palikti vyro ar senelių globai. O kita maloni pusė, tai kitų dėmesys jums - visą laiką viskas sukasi aplink vaikus, o dabar ir gydytojai, ir artimieji domisi jumis ;)

Laikas, kai vaikai paguldomi miegoti. Jūs visą dieną plušate ir sukatės kaip voverė. Ir pagaliau paguldote vaiką/us miegoti. Namuose tyla, ramybė - net akyse prašviesėja. Jei tai pietų miegas, tai prisėdate nors trumpam ir ramiai išgeriate arbatos puodelį, ar pasitikrinate el. paštą, ar palendate po dušu, ar tiesiog stovite ir krapštote nosį :) Po to, aišku, laukia valgio darymas ir kita rutina. Bet... kai paguldote vaikus vakare, tai vien nuo šio fakto namus pripildo romantika :) Tada galite daryti ką tik norite :D

Mokslai. Na, gal dėl šio punktelio ne visi su manimi sutiks, bet savų pliusų tikrai yra. Jei atmestumėte egzaminų sesijas, tai paskaitų lankymas tampa savotišku poilsiu nuo naminės rutinos. Kol būnate paskaitose (ar bibliotekoje) jūs visiškai atsiribojate nuo namų ruošos darbų, pabendraujate su kitais žmonėmis, o gal net kažką naujo sužinote ;)

Dabar dar kartą peržvelkite aukščiau išvardintus punktus. Ar galėjote pagalvoti, kad kažkada tai taip vertinsite? Vaikai priverčia mus džiaugtis net mažais dalykais :D

1 komentaras:

  1. Na va, beveik visi punktai mano pramogas ir atspindi... :D O galvojau, kad išnešti šiukšles į konteinerį tik mano vienos "slapta" pramoga :D :D :D
    E.

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin