2008 m. gegužės 15 d., ketvirtadienis

Komentarai 2

Čia kviečiu rašyti komentarus apie bet ką. Galima apie blogą, apie jūsų išgyvenimus, pastebėjimus, korekcijas, pasilabinimus, klausimus, įdėti kokias nors įdomias nuorodas ir pan.

O aš turiu klausimą. Į savo grojaraštį norėčiau įdėti daugiau dainų, bet tokių, kokių aš noriu ten nėra. Galima dainas įkelti patiems įrašant URL adresą. Gal žinote nuorodų, kur galėčiau rasti dainų su url adresais? Arba atsisiųsti mp3? Nemokamai!!!

Primenu, kad čia galite rašyti apie bet ką ;)

6 komentarai:

  1. Laba,Rūtele! Neperseniausiai bekalbant su viena mama telefonu apie mamas, auginančias mažamečius vaikus, prisiminiau vieną lb juokingą tavo mintį: kokia didelė pramoga mažius auginančioms mamoms - vienatvė tualete!!! :D:D:D Tai pamaniau, priminsiu tau, gal tu ir daugiau tokių `pramogų` mintyse atkasi, o čia, žiūrėk, ir vėl koks dailus apsakymėlis `mamadienyje` gims ;)
    Kadangi leidai čia viską rašyt, tai ir parašiau. ;)
    Linkėjimai!
    E.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Ale šita pramoga vis dar lieka tikra pramoga ;) Jei į tuliką įeini niekieno nepastebėta, tai gali patirti tikrą atsipalaidavimą :D Na, o jei pastebėjo mažoji, tai tenka visą "seansą" kalbėtis ir barbentis per duris :)

    AtsakytiPanaikinti
  3. apie bet ka: o ar imanoma taip padaryti, kad man ateitu pranesimas, kai kas nors i tavo blog'a iraso nauja komentara? ;]

    AtsakytiPanaikinti
  4. pasidomesiu apie tai ir parašysiu. O šiaip dar vienas būdas yra - po visais straipsniukais parašyti nors po vieną komentarą ir prieš publikuojant jį uždėti varnelę, kad apie naujus komentarus toje temoje praneštu tau el.paštu :D :D

    AtsakytiPanaikinti
  5. iuuuuuuuuu. nezinojau kad taip galima!
    bet pala. dabar ieskojau tos varneles ir neradau. ;/

    AtsakytiPanaikinti
  6. žinai, aš neprisijungusi pasižiūrėjau komentarų lauką ir tikrai neradau tos varnelės :( Ko gero reikia užsiregistruoti kaip google vartotojas ir tada atsiras ta varnelė. Bet kokiu atveju aš pasiklausinėsiu dėl kitokių galimybių - manau turėtų būti įmanoma kažkaip juos užsisakyti.

    AtsakytiPanaikinti

Blog Widget by LinkWithin